28.02.2009

Tales from my visit to Winter Wonderland, and the tales of my return to the country of the burning sun...

Bilde fra Marens 18 års feiring. Legg merke til at jeg fikk holde kaken...

Hei alle sammen!
Jeg har verken tid eller krefter til å skrive så altfor mye om min svipptur hjem til Norge, fordi at da blir jeg aldri ferdig. Så jeg skal begrense meg til å skrive om det litt generelle. Jeg satte meg da på flyet hjem den 18 februar, og tror virkelig aldri at sommerfuglene i magen min har surret rundt så mye som de gjorde akkurat da. Og aldri før har en flyreise føltes så lang heller. Da jeg kom fram på Gardermoen sto Camilla og Paz og ventet på meg, og jeg gikk nesten inn i sjokk over hvor mye større Paz virket. Men det var så herlig å se dem igjen, å kunne klemme Paz inntil meg og virkelig kunne prate med Camilla. Vi gikk av flytoget i Asker hvor mamma, far og Shanka sto og ventet. Og det finnes ikke ord i det norske språk som kan godt nok forklare den følelsen jeg fikk da jeg så dem igjen. Det nærmeste jeg kommer er vel total og altoppslukende lettelse. Det var så herlig og hjemmelig å kunne klemme dem og prate med dem ansikt til ansikt. De kjørte oss hjem til Camilla og Paz, hvor, etter at jeg hadde lest for Paz og lagt henne, Maren trådte opp uten å si noe til meg. Og for en HERLIG overraskelse! 

De neste dagene passerte altfor fort etter min mening. Det føltes nesten som om jeg bare gikk av flyet i Norge og så satte meg på et nytt et tilbake til Frankrike samme dagen. Men jeg er utrolig glad for alt jeg fikk med meg. Torsdag var koselig frokost med Maren og mamma, og så ugudelig kjedelig mørkekjøring på kvelden(med en gal dansk kjørelærer. Jeg sier bare, Jette, gå og legg deg!) Fredag var det vel en haug med kafé besøk tror jeg, noe som egentlig også skjedde på dagen på torsdag. Fredag kveld var det bursdag, lørdag var det bare masse kafébesøk igjen tror jeg.... Lørdag kveld ble jeg med på familiebursdag for fetteren min Haakon, noe som var veldig koselig, ettersom jeg fikk sett hele siden av fars familie. =) Søndag kjørte jeg en del bil og sånn da, og så var det feiring av Maren på kvelden. Mandag var det Marens bursdag, Hurra! Hun fylte 18, og var veldig glad for det. Da var det også Oslotur som sto på planen, med Maren, Hannah og Fanny. Vi bestemte oss for å gjøre det hele til en liten roadtrip, hvor jeg kjørte. Men oy, aldri igjen! Likte ikke å kjøre i Oslo. Fra nå av tar jeg tog og trikk! Mandag kveld var det bursdagsmiddag for Maren på Aroma India, med mamma, far, Maren, Hanna og Camilla. Veldig koselig =) Tirsdag pakket jeg kofferten min med de få tingene jeg skulle ta med meg tilbake, og på kvelden var det søstermiddag med Maren, Hanna og Camilla hos Camilla. Og DET var hvertfall koselig. Etter det så jeg på Frustrerte fruer med mamma og Maren, og satt og klemte mamma hele tiden. Ble en del gråting den kvelden, det skal innrømmes. Sikkert en kombinasjon av at jeg nesten ikke hadde sovet den uken, og at jeg visste at onsdag skulle jeg dra fra dem igjen. Endte med at både Maren, mamma og jeg lå i min enmanns sengog bare klemte og snakket lenge. Onsdag morgen kjørte mamma og Maren meg til Asker togstasjon hvor jeg skulle ta flytoget til Gardermoen. Det ble en del løping inn og ut av toget for å klemme en siste gang, og da toget begynte å kjøre, sto mamma og Maren på perongen og vinket. Maren løp til og med ved siden av en stund og slengte slengkyss. Og da kom tårene litt. Ikke fordi at jeg trodde jeg kom til å savne dem, men fordi at jeg dro fra dem igjen. (ga det noe mening?) Uansett, bunnlinjen her er da at jeg hadde en herlig uke hjemme i Norge. =) 

Vel tilbake her i Frankrike ble jeg minnet på hva det var jeg elsket ved dette landet. Flyet mitt landet halv syv, og det var greit varmt i luften, og solen hadde enda ikke gått ned. De tre siste dagene har vi hatt 20 grader og oppover, og strålende sol og blå himmel lenger enn øyet kan se. Så jeg klager ikke jeg altså. Satt i solveggen til Rachael i går i bare t-skjorte, og til og med DET var nesten litt for varmt. Deilig. I går var jeg på Cotton Club med Meike og Klara i nesten 3 timer, og vi satt ute og var fortsatt varme! Jeg mener, hvor herlig er ikke det?! I dag skinner solen som aldri før, og jeg skal til parken med Morgan og venninnen hennes Clémence. Vi skal ha piknik i parken =) Noe som betyr at da kan de leke mens jeg kan lese ;) Så det blir nok greit bra føler jeg. 

Men da er det på tide for meg å rive meg løs fra denne dataen min, for nå må jeg begynne å forberede denne pikniken. Håper deres dag er like avslappet og solfylt.

Bisous,
Frenchie <3

Ingen kommentarer: